Pridaj sa do LETNÉHO SHAPU so Supershape, začať môžeš aj DNES!

LETNÝ SHAPE 2025
Syrovo-tapiokové pečivo bez lepku
Syrovo tapiokové pečivo bez lepku
26
SEP

Na tento recept ma upozornila kamarátka, cestovateľka, pri návšteve Brazílie. 

Zistite, ako dlho budete chudnúť s krabičkovou diétou
redakcia
Zistite, ako dlho budete chudnúť s krabičkovou diétou
26
SEP

Čo na vašu hmotnosť hovorí BMI, ABSI či WHR index a ako dlho vám bude trvať, kým sa s krabičkovou diétou dopracujete k vysnívanej hmotnosti? 

| Počet komentárov: 1
Tipy od trénera, ako schudnúť pomocou behu
Tipy od trénera, ako schudnúť pomocou behu
26
SEP

Máte nadváhu a neviete, ako začať s behom? To, ako by mal vyzerať prvý mesiac tréningov, prezradí skúsený tréner Jakub Slavkovský. 

Prežili hrôzy v Osvienčime
redakcia

Píše sa rok 1944 a do koncentračného tábora Osvienčim prichádzajú židovské dvojčatá Perla a Staša s matkou a so starým otcom. 

Krupoto s červenou fazuľkou

Jačmeň sa radí medzi prastaré obilniny a bol u nás veľmi používaný. Jačmenné krúpy sa vytratili z našich kuchýň a najčastejšie sa používajú pri príprave krúpových jaterníc.

Prečo a ako využívať prepustené maslo v kuchyni?
Prečo a ako využívať prepustené maslo v kuchyni?
23
SEP

Maslo ghí (ghee) má jedinečnú chuť i arómu. Dá sa použiť rovnako ako klasické maslo, ale obsahuje veľa prospešných látok a je bez kazeínu i laktózy. 

Beh mi vrátil späť zdravie a zmenil môj život
Veronika Shoebridge
Beh mi vrátil späť zdravie a zmenil môj život
23
SEP

„Beh je súčasťou mojej osobnosti – tvorí ma,“  hovorí bežec Ján Raclavský.

Ako schudnúť z brucha?
Ako schudnúť z brucha?
23
SEP

Tuk na bruchu nepredstavuje iba estetický problém. Veľa podkožného tuku na bruchu sa spája aj so zvýšeným rizikom rôznych typov rakoviny. Pozrite sa, čo sa s tým dá robiť.

| Počet komentárov: 5
Fit cheesecake
Fit cheesecake
22
SEP

Je to vynikajúci dezert, ktorý chutí a aj vyzerá perfektne.

 

Príprava kvásku a kváskové mapy
Príprava kvásku a kváskové mapy
22
SEP

Ako si pripraviť kvások doma a čo robiť v prípade, že si na to ešte netrúfnete? Poradí odborníčka na kváskové pečenie Lenka Mančíková.