Pšeno pochádza z Číny a kedysi sa u nás konzumovalo v oveľa väčšom množstve, ako je tomu dnes.
Pšenový nákyp so sušeným ovocím a tofu
Posvietili sme si na reďkovku. Aké využitie má v kuchyni?
Nikola Danišová
Reďkovku všetci dobre poznáme. Ochutnali ste však exotickú bielu alebo čiernu?
Swing je účinný aj na odbúravanie tuku
Ide o veľmi účinný cvik, ktorý sa momentálne dostáva na výslnie.
Hubové rizoto so shitake a zeleninou
Aj vy milujete rizoto? Dá sa pripraviť na tisíc spôsobov.
Prívarok zo zelených listov s vajíčkom
Prečo by prívarok mal byť len zo špenátu?
Čo by ste mali vedieť o makroživinách, ak chcete redukovať tuk?
„Zdravé“ potraviny s nízkym obsahom tuku sú často nabité cukrom, pričom nadmerný príjem cukru je jedným z hlavných faktorov vzniku tukových faldíkov.
6 výhod behu, o ktorých ste možno netušili
To, že beh posilňuje kardiovaskulárny systém a imunitu, znižuje cholesterol v krvi a vysoký tlak, vieme všetci.
Vegánsky čokoládový raw koláč s kustovnicou
Goji je pokladom pre zdravie, vyskúšajte červené bobuľky aj v tomto dezerte.