Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

FERTILITY

Lievance z ovsených vločiek a jahodovým krémom

Alžbeta Jánošiková

Poď si pripraviť dobrú náladu hneď od rána! „Návod“ ako na to, je úplne jednoduchý. Stačí si pripraviť tieto famózne lievance z ovsených vločiek a poliať ich osviežujúcim jahodovým krémom. 

lievance
12. JUN 2017

 

Chutné a zdravé raňajky ti zanechajú pozdvihnuté kútiky pier počas celého doobedia a tvoje telo bude jasať radosťou, lebo dostane prísun správnych živín a vitamínov. Ideš do toho? ☺

Čas prípravy: cca 25 minút 

Počet kusov:  10 až 12 lievancov s priemerom 5-6 centimetrov 

 

Čo budeme potrebovať? 

  • Na lievance:
  • 1 hrnček ovsených vločiek (bezlepkových)
  • ¾ hrnčeka mlieka 
  • ½ stredne veľkého banána 
  • 1 vajce z voľného chovu 
  • 1 lyžičku škorice

 

Čo budeme potrebovať?

  • Nakrém:
  • 100 g mäkkého tvarohu 
  • 1 hrsť čerstvých jahôd 
  • 1 lyžicu medu 
  • trošku mlieka na zriedenie krému 

 

lievance 4

Zdroj fotografie: Alžbeta Jánošiková

Ako budeme postupovať? 

Lievance: 

Všetky suroviny na lievance vložíme do mixéra a vymixujeme úplne do hladka. 

Na panvici si rozohrejeme kokosový olej.  

Lyžicou tvoríme malé lievance s priemerom cca 6 cm. 

Opekáme približne 1 až 2 minúty z každej strany dozlatista. 

 

Krém: 

Všetky ingrediencie vložíme do mixéra a vymixujeme na hladký krém. 

Podľa potreby prilejeme mlieko na rozriedenie. 

 

Hotové lievance polejeme jahodovým krémom a môžeme podávať. 

TIP: Podľa fantázie ozdobíme aj iným sezónnym ovocím, napr. čerstvými čučoriedkami alebo malinami. 

 

Prajem ti dobrú chuť a krásny štart do nového dňa. 

Zdroj titulnej fotografie: Alžbeta Jánošiková


DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Lievance z ovsených vločiek a jahodovým krémom

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.