Beháte už nejaký ten čas a pociťujete, že prišiel čas na príjemnú zmenu a oživenie tréningu? Možno bude tým pravým orechovým beh do kopca.
Voňavý baklažán, šalotky a strúčiky cesnaku, marinované v lahodnej omáčke a ochutenej červeným vínom, nesklamú ani ako slávnostné jedlo na výnimočnú príležitosť.
Vybrať sa dá a vyhováranie už nestačí. Pravda, nie vždy sa vieme časovo prispôsobiť natoľko, aby sme si obdobný luxus mohli dovoliť, no odborníci na zdravý životný štýl by vám jedným dychom odpovedali, že všetko je o prioritách.
Tento recept pôvodne pochádza z oblasti Trentina a dôležitou ingredienciou je tu klobása (salsiccia), alebo párok.
Beh je jedna z najprirodzenejších športových aktivít človeka. Prináša vášmu telu mnoho benefitov, ale najdôležitejšie je, aby ste sa v oblečení, ktoré si zvolíte na beh, cítili čo najpohodlnejšie. Pozrite si najnovšie štýly od adidas, bežecké oblečenie vo farebne zladených sadách a užite si váš beh naplno.
Zeler, mrkva a tofu sú skvelou kombináciou, čo poviete?
Každým dňom sa zlepšujeme. Najmä preto, lebo nám beh robí radosť. Navyše, keď je nás viac, beží sa nám ľahšie. Spoločný tréning nás čaká aj tento týždeň. Trénujeme podľa plánu.
Milé #mygirls, beháme, trénujeme a zase beháme :) Ako to ide vám? V tréningovom pláne pribúdajú kilometre a inak to nebude ani v nasledujúcom týždni :)
Pridávame recept na ľahkú a bylinkami prevoňanú krémovú polievku z cukety a žltých fazuliek. Nebojte sa improvizácie, ak nemáte radi fazuľky, použite zelený hrášok alebo bielu tekvicu.
Pri behu by malo platiť nepísané pravidlo: „Poctivo a tvrdo trénovať, po behu zasa poctivo oddychovať.“