22. JUL 2015

Pečená tuniaková omeleta

Zasýti a výborne chutí.

Ingrediencie (na 2 porcie):

  • 150 g tuniaka vo vlastnej šťave
  • 1 cuketa
  • 1/2 cibule
  • 2 cesnakové strúčiky
  • 4 vajcia
  • hrsť strúhaného syra (napr. mozzarella)
  • 2 PL špaldovej múky (voliteľné)
  • 1 ČL morskej soli
  • 1/4 ČL mletej červenej papriky
  • 1/4 ČL mletého čierneho korenia


Postup:

Cuketu a cibuľu si nastrúhame, alebo nakrájame nadrobno. V miske ich zmiešame spolu s tuniakom (zbaveným vody), prelisovaným cesnakom a vajciami. Následne pridáme všetky ostatné ingrediencie a poriadne zamiešame. Cesto vylejeme do silikónovej alebo papierom na pečenie vystlatej formy (napr. na chlieb). Pečieme 30-40 minút pri 180 stupňoch do zlatista. Pred krájaním ju necháme aspoň 5 minút vychladnúť, aby sa nerozpadla.

Zdroj receptu: HD fitness 

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Bielková omeleta s pečenou kari zeleninouBielková omeleta s pečenou kari zeleninou

 

 

 

Špenátová omeleta so sušenými paradajkamiŠpenátová omeleta so sušenými paradajkami

 

 

Vajíčkovo-špenátový wrapVajíčkovo-špenátový wrap

 


Autor článku

Michael.achberger@gmail.com

Michael Achberger

Som profesionalny osobny trener. Fitnessu sa uz venujem viac ako 12 rokov. Vo svojej profesii sa venujem vyraznejsie uprave stravovacich navykov a hladaniu novych sposob vyzivy a novych trendov v oblasti treningovych planov. Za posledne dva roky som sa zacal venovat aj publikacnej cinnosti, kde sa snazim informovat a posuvat informacie, ktore by dopomohli v dosahovani cielov nielen mojej klientele, ale aj sirsej verejnosti. Tesi ma uspech nielen mojich klientov, ale aj vsetkych, ktori sa rozhodli ist cestou fitnessu.

https://www.facebook.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Pečená tuniaková omeleta

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 

Blog

Ďalšie články

Tréning

Ďalšie články

Výživa

Ďalšie články

Inšpirácie

Ďalšie články