Trápi vás nebezpečný homocysteín?

Vložil: Zdravý chrbát (24.6.2014)

Vedeli ste, že zvýšená hladina homocysteínu môže byť predzvesťou vzniku rôznych porúch organizmu? A to poznáme homocysteín, ako základnú stavebnú jednotku bielkovín už od roku 1932, kedy za jej objav dostal Nobelovu cenu Vincent Du Vigneaud. Čo sa hovorí o homocysteíne v súčasnosti ? Český lekár, primár poradne pre civilizačné choroby MUDr. Karel Erben pochybuje o cholesterolovej teórii a verí, že rizikovým faktorom je zvýšená hladina homocysteínu, spôsobená najčastejšie civilizačnými zmenami v skladbe potravy. Podľa autorov knihy „Doba jedová“ profesorov Anny Strumeckej a Jiřího Patočky , hladinu homocysteínu výrazne ovplyvňuje stravovanie. Zvýšenie hladiny homocysteínu podľa niektorých zdrojov spôsobujú závažné aterosklerotické zmeny. Aterosklerotické pláty nájdené v cievach pri pitve neobsahovali tuky a Dr. Kilmer McCully poukázal na prepojenie aterosklerózy s vysokou hladinou homocysteínu. Zvýšená hladina homocysteínu sa považuje za indikátor rizika infarkrtu myokardu, ochorenia ciev, ischemickej choroby srdca, hypertenzie, vzniku rakoviny, porúch nervovej sústavy, vývojových porúch, predčasných potratov, porúch vývoja nervovej sústavy, demencie, autizmu i Alzheimerovej choroby. Produkt MUDr. Karla Erbena na zníženie homocysteínu : VITATONIC nájdete na stránke spoločnosti DIO-VITA s.r.o. http://www.dio-vita.sk/index.php/Potravinov%C3%A9-doplnky/Vitatonic/flypage-ask.tpl.html

Reagovať na inzeráty môžu len prihlásení užívatelia. Prihlásiť.
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 851
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.